Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

De tre senaste smartphones som jag haft, som kört Windows mobile, 5, 6.1 och Android 1.6 har alla klarat av att visa en veckoöversikt av kalendern. En veckovy med staplar ger bättre översikt och det blir enklare att planera sin kommande vecka, men iphone har ingen möjlighet att visa dina kommande möten under en vecka, utan kan bara visa dag för dag eller för hela månaden. Det är fullkomligt idiotiskt, i synnerhet då iCal som följer med varje mac kan visa veckoöversikt utan problem.

Till iphones försvar så kan jag säga att det faktiskt går att synka kalendern mot Google, man går in i inställningar och lägger till ett mail-konto för Gmail, sedan stänger du av mailfunktionen för Gmail (om du inte vill använda den) och har bara kvar funktionen för kalendern. Dina möten dyker upp automatiskt i iphones kalender.

Veckovy i kalendern, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

Från Stefan Hillström fick jag tipset om att tanka hem Pocket Informant för 45:- och den kalendern har en veckoöversikt.

2 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: