Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Jag är så gammal att jag fortfarande använder mail. Du kan i iphone 4 använda flera mailkonton, det är riktigt snyggt gjort också så den lösningen har jag inga synpunkter på.

Däremot kan du inte skapa undermappar till ditt e-post-konto för exempelvis ”sparade mail”, det går bara att flytta brev mellan olika brevlådor. Behöver jag tillägga att mailprogrammet som finns i varje mac inte har några svårigheter att skapa undermappar eller sorteringsfilter, okej det sistnämnda kanske är att begära för mycket av en telefon.

Du kan komma runt detta genom att använda imap och skapa mappar på servern, men en nackdel med imap är att det är så långsamt jämfört med pop3, eftersom imap arbetar uppkopplat mot mail-servern.

Möjlighet att skapa undermappar, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: