Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Förr kunde jag inte förstå varför de flesta mobiler hade startskärmar, för de fyllde aldrig någon funktion mer än att du på sin höjd kunde ha en bakgrundsbild och att du såg din operatör och vad klockan möjligen var.
Så när den första iphone dök upp var det helt rätt av Apple att slopa startskärmen och att du var direkt inne i menyn och dina applikationer.

Men sedan dess har en del vatten flutit under broarna. Startskärmen utvecklades och idag är de fyllda med widgets, där du kan styra mp3-spelaren, se kommande aktiviteter i din kalender eller följa vad som sker på Facebook eller Twitter. Det finns så mycket funktioner att de flesta nya mobiler har allt mellan tre och upp till nio startskärmar som du kan scrolla mellan.

Att i det läget inte erbjuda ens en startskärm är snålt.

Startskärm, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

2 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: