Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Eftersom det bara finns en knapp på framsidan av iphone så finns det ingen möjlighet att scrolla fram och tillbaks när du skriver in text. Det hade varit okej om det funnits en möjlighet i mjukvarutangentbordet att stega fram och tillbaks med piltangenter, men den möjligheten finns inte.

Istället får du försöka att peka på rätt ställe i texten och hoppas att du träffar rätt, det går men det tar tid och du träffar oftast fel. Skriver du inlägg på forum så finns det ingen möjlighet att scrolla i textrutan du skriver i, vilket gör det svårt att gå tillbaks och ändra något, det hade ett par piltangenter enkelt kunnat fixa.

Annars tillhör faktiskt iphones mjukvarutangentbord det bästa jag prövat.

Piltangenter på iphones tangentbord, en ny funktion att se fram mot i iphone 5.

5 kommentarer till Hundra funktioner som saknas i Iphone 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: