Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Om apotekets öppetider

Var det någon som minns diskussionerna ukring hur mycket bättre allt skulle bli med privata apotek?
Det skulle bli billigare, personalen skulle få högre lön och tillgängligheten skulle öka med bland annat längre öppettider.

Hur blev det?

Inte blev det billigare i alla fall, medierna fylls om artiklar om hur olika preparat blivit dyrare.
Om personalen fått bättre betalt vet jag inte…
Men inte har tillgängligheten ökat. Har försökt att besöka mitt lokala apotek på Guldheden, stängt. Det tillhör Kronans droghandel.
Nästa apotek på Landalatorg, som ingår i apoteksgruppen har stängt lördagar under sommaren.
Nu åker jag direkt till det stora apoteket i Nordstan, de hade i alla fall innan omregleringen alltid öppet. Så låt oss hoppas de har mina mediciner inne, för om de inte har det kan de inte se vilka apotek som har dem, om de inte ingår i samma kedja…
Tillgänglighet var det…

Published with Blogger-droid v1.4.5

2 kommentarer till Om apotekets öppetider

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: