Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vänsterpartiet i AlmedalenInom Vänsterpartiet så finns otroligt många färgstarka kvinnor, en av mina favoriter är bland annat Josefin Brink. Ett nytt sjärnskott är deras ungdomsordförande Ida Gustafsson. Hon lyckas med det som Ohly misslyckas med, att vara både underhållande och privat. Hennes exempel om hur hon växte upp med föräldrar som bråkade om avbetalningar på en husvagn berör, sedan gör hon en koppling till att det är många fler barn som växer upp under svårare förhållande.
För att kunna kompensera alla färgstarka kvinnor har Vänsterpartiet valt att ha en grå och intetsägande man som partiledare, och som dessutom verkar trött på sitt jobb.
Fast han påstår att när han är trött och inte vill gå ur sängen så tänker han på Reinfeldt och då hoppar han upp ur sängen på ett par sekunder.
Lars Ohly känns vid två tillfällen engagerad, det är när han får prata om hemtjänsten och om funktionsnedsättningar. Då slutar han att läsa ur manus, hans engagemang känns äkta och det finns en glöd.
Annars kändes det bara trött och förutsägbart. En vanlig dag på jobbet för Ohly.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: