Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Utförsäkrade har fått gemenskap, på arbetsförmedlingen…


… Då förmodar jag. För speciellt många som kunde arbeta igen var det faktiskt inte, men uppenbarligen lever en del Alliansförespråkare i en annan verkligget och har på sig gröna tröjor med ett nummer som visar på hur många som lämnat sjukförsäkringen.

Jag träffade en chef under veckan på Arbetsförmedlingen i Göteborg, han berättade att den första tiden så går mötena ut på att diskutera personens ekonomi. Det hade varit betydligt mer konstruktivt om de fått behålla sin ersättning under tiden som de genomgick exempelvis arbetsprövning.
Istället så oroar mån människor i onödan och gör många med psykisk ohälsa ännu sjukare, det kommer inte leda till arbete utan att de kommer skickas tillbaks till Försäkringskassan där de förmodligen blir “förtidspensionerade” eller blir helt utförsäkrade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: