Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Fredrik Reinfeldts tal


Jag kom lagom fram för att höra Fredrik Reinfeldts tal, han var segerviss och väldigt kaxig.
Jag har sett Fredrik Reinfeldt två gånger tidigare, bägge gångerna på Almedalsveckan. Detta var nog ett av de bättre, han var underhållande och bjöd på sig själv och det finns något väldigt statsmannaaktigt hos Fredrik Reinfeldt som de andra partiledarna får svårt att toppa.
Jag har trott på en röd-grön seger i höst, men detta tal fick mig faktiskt lite att tvivla.

Men vad är det för särskild kvinnoskatt som Fredrik menar på att de röd-gröna ska införa? När de talar om ungdomsskatt är det inte svårt att förstå att det är arbetsgivaravgiften för unga som han menar, men detta kändes inte alls lika tydligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: