Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Attention kommer inte att bränna upp pengar…

Dagens snackis är naturligtvis att Fi eldade upp 100.000:- för att synliggöra skillnaden mellan män och kvinnors löner under ett år.

Attention kommer inte att elda upp några pengar för att synliggöra hur inkomsten skiljer sig mellan neuropsykiatriskt funktionshindrade och neurotypiska. Inte för att vi tycker att det är bra, utan för att det skulle handla om flera miljoner.

100.000 är mer än vad många av våra medlemmar har i inkomst per år.

Istället kan vi lova att med förd skolpolitik så kommer något barn eller ungdom med en av ”våra” diagnoser istället att bränna ned sin skola.

Det skapar också rubriker.

3 kommentarer till Attention kommer inte att bränna upp pengar…

  • Jag har funderat på om det som Gudrun mest synliggjort inte är löneskillnaderna mellan män och kvinnor, utan de abnorma kostnaderna det innebär att annonsera i dagspressen.

  • Maria skriver:

    Bra sagt Henrik hoppas att du når ut med åsikten!

  • Anonymous skriver:

    Den som tvivlade på Gudruns förmåga att hantera pengar har fått en tydlig demonstration idag. Blir hon invald i höst kommer hon att ”bränna” dina skattepengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: