Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Attention anordnade ett välbesökt skolseminarium

Attention anordnade idag ett välbesökt skolseminarium, 80 personer trängdes i en sal för 60 personer för att lyssna på ett föredrag under titeln “En skola för alla?”. Seminariet handlade om att mobbning i grundskolan, något som jag anser är vår tids viktigaste skolfråga.
Att barn lämnar grundskolan levande tycker jag är ett lågt ställt krav på landets skolor, men det klarar de inte av att leva upp till. Det finns alltför många tragiska historier om unga som tagit sitt liv på grund av de trakasserier som de upplevt i skolan från andra elever och lärare.

Jag tror det var ett lärorikt seminarium, bland annat togs det upp att sitta runt runda bord eller i små öar i klassrummet inte passar speciellt väl för vår grupp.
Efteråt sa en student i LR stud:
– Jag har alltid tyckt att det verkat mysigt att sitta i små grupper, jag hade inte ens tänkt på att det kanske inte passar alla elever.

En kommentar till Attention anordnade ett välbesökt skolseminarium

  • Maria skriver:

    Jättebra att du tar upp sånt, sen fattar jag inte heller varför det är jobbigt att sitta i små öar? Koncentrerar man sig sämre då eller? Jo mobbingen måste man verkligen göra nånting åt, alla vet om det men ändå fortsätter det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: