Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

När viljan finns men hjärnan sviker

Idag var Henrik D. Ragnevi med i Metro på Västtrafiks Plingsida, hela artikeln finns att läsa som PDF-fil här: segot_2010_06_02.pdf.

Är väldigt nöjd med artikeln och bilden och att jag fick med en länk till Attentions webbsida och Hjärnkolls dito.

Kul att de faktiskt på Pling-sidan ”vågar” publicera kritik gentemot betalsystemet, Pling-sidan är annars Västtrafiks reklam (läs propaganda)-plats i Metro.

En kommentar till När viljan finns men hjärnan sviker

  • Victoria skriver:

    Tycker artikeln var superbra. Precis de problem jag själv har haft och fortfarande har. Sitter alltid med kortet en halvtimme i handen hemifrån utanför Göteborgs kommun så knogarna vitnar. Men glömmer ändå ibland stämpla av mig och får betala på nytt när jag tar spårvagnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: