Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

GP uppmärksammade Attention i Gbg:s medverkan i Marschen

Igår medverkade Attention i Göteborg i Marschen för tillgänglighet. Något som uppmärksammades av Göteborgs-posten. Journalisten Dick Henriksson skriver:

”Med i tåget gick också företrädare för Attention, en organisation för människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Svårt att få jobb
– För oss handlar otillgänglighet om exempelvis arbetsmarknaden, 60 procent av oss står utanför arbetsmarknaden, säger Henrik Ragnevi.
– Eller tillgänglighet till vården och sociala myndigheter, tillägger Tim Holmberg.
Många av Attentions medlemmar har sociala svårigheter och smärtsamma konflikter i ryggsäcken.
– Vi blir ofta feltolkade på grund av att personal inte förstår våra problem, säger Henrik Ragnevi.”

Artikeln ligger inte ute på nätet, utan finns publicerad i pappersutgåvan av GP, 2010-0530, sid 16.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: