Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Mosaic/Teleadress om Guldheden

Teleadress.se kan du knappa in din adress och få upp vad för profil ditt bostadsområde tillhör.
Jag skrev in min gatuadress och fick upp följande:

Typ: C05 Vetandets värld
Utmärkande drag:

• Unga
• Välutbildade
• Singlar
• Hög- och medelinkomsttagare
• Bostadsrätt i universitetsstad
• Kultur- och samhällsintresserade
• Förändringsbenägna och vetgiriga

Det stämmer inte riktigt in på min bild av Guldheden direkt och jag undrar om Teleadress ens besökt Guldheden i verkligheten, pensionär, tristess och änkepension var snarare ledord jag hade trott mig finna. Men så fel hade jag…

Vad säger Teleadress/Mosaic om din bostadsadress?

2 kommentarer till Mosaic/Teleadress om Guldheden

  • Det bor studenter i bottenplan/källaren på huset, som hyrs ut av Göteborgs studentbostäder. Men där får de ju inte bo kvar sedan när de är färdigutbildade.

  • Maria skriver:

    Jo men jag tror det stämmer lite grann om Guldheden, min kompis och hennes man bodde där medan de pluggande innan ungarna kom så det stämmer ju med studenter och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: