Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Blev intervjuad i P4

Angående att kampanjen (H)järnkoll nu officiellt har startat blev jag och Sonny Wåhlstedt (ordförande för NSPHiG) intervjuade av Sveriges Radio P4. Här är inslaget: inslag_p4_20100503.mp3.

2 kommentarer till Blev intervjuad i P4

  • Maria skriver:

    Det var meningen att denna kommentaren skulle vara till den senare artikeln angående tv-reklamen

  • Maria skriver:

    Hej

    Jag tycker faktiskt inte att det var så fel det chefen sa. Varför får man inte säga att folk är sjuka i nerverna? Jag tycker det låter rätt gulligt. Sen brukar det inte vara nån hemlighet heller vilka som finns med på lönelistan och inte. Man pratar gärna högt om andra sjukdomar varför inte om ”nerverna”. Folk med värk kommer med långa utläggningar andra hyschpyschar med sitt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: