Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Inga tidsgränser inom psykiatrin


Jag var ikväll med i västnytt och kritiserade 3-års regeln inom psykiatrin i Göteborg.

5 kommentarer till Inga tidsgränser inom psykiatrin

 • Mikael skriver:

  Som vanligt så är inte politiker kloka i huvudet. Det är ju trist att man ska sparka hela tiden på dom som ligger ner och inte ens kan skydda sig överhuvudtaget.

  Här i Katrineholm så har ett gäng läkare tröttnat på den politiska idiotin och ska starta privat.

  Jag börjar tycka lika synd om många läkare, som patienter, för dom flesta här är lika uppgivna som deras patienter, vilket bara är tragiskt.

  Otroligt korkat av politiker. Men som sagt, välfärd och svensk sjukvård är bara en myt idag. Speciellt psykiatri-vård existerar inte på många platser i landet tydligen.

 • Jag har letat efter skriftligt underlag i de oika Hälso- och sjukvårdsnämnderna och i utskottets protokoll/handlingar på VG-regionens webbsida, men inte heller kunnat hitta något.

  Skapar man en stor byråkratisk koloss som Västra Götalandsregionen är, då kan man gömma information i mängden av annan information, eftersom det inte går att hitta.

 • Linnea skriver:

  Tack för informationen

  Vet du vart kan jag hitta mer information om detta, i skriftlig form? (Västra Götalands hemsida?)

  Följer för övrigt din blogg varje dag. Tycker du har mycket intressant att säga! Keep up the good work!

  Linnea

 • Ja, det kan dessvärre bli så. Förslaget är redan genomklubbat på politisk nivå.

 • Anonymous skriver:

  Hej Henrik!

  Jag tror inte riktigt jag förstår innebörden av detta?

  Betyder det att om jag gått till min vuxenpsykiatriska mottagning i tre år, kommer jag hej hoppla att inte få det längre utan få gå till min vårdcentral istället?!

  Hoppas du kan svara på frågan!

  Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: