Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Föreläste om min väg tillbaks till arbetsmarknaden i Mölndal

Idag hade jag mitt första uppdrag som Attitydambassadör, jag talade om min väg tillbaks till arbetsmarknaden på en konferens om arbete och sysselsättning.
Under eftermiddagen så presenterade jag Attityduppdraget, NSPHiG hade också med en monter där vi delade ut foldern Till dig som bryr dig, (som handlar om Attityduppdraget), NSPH:s folder och en folder om studiecirkeln Med starkare röst.

Lyssna på min föreläsning: henrik_molndal_20100420.mp3
Tyvärr blev ljudvolymen väldigt låg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: