Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Debattartikel i GT

Hade igår med en debattartikel i GT: Vi kan inte längre ta bussen, som jag skrivit tillsammans med Mats Engelbrektsson (Ananke) och Katarina Kasperson (Autism- och Aspergerföreningen).
I artikeln går vi hårt åt Västtrafiks kritiserade betalsystem, som vi vill att de gör om.
Det var andra gången, på en månad, som jag kritiserade Västtrafiks betalsystem, blev intervjuad i den här artikeln också.

Och nej, Västtrafik har inte hört av sig… (Trodde någon det?)

3 kommentarer till Debattartikel i GT

 • Madde skriver:

  Tyckte artikeln var bra skriven Henrik, tydligen gav det resultat med 🙂

 • Hej Kristian.

  Mitt mobilnummer är 0735-296921.
  Eniro har ett väldigt gammalt nummer som jag inte använt på tio år, men de kan inte ta bort det.

  Min mailadress är henrik[a]vgl.se.
  Byt ut [a] till ett snabel-@.

 • Kristian skriver:

  Hej! Jo jag försökte lägga in ett svar på GT.se i en timma samma dag som ni publicerade artikeln. Jag provade med olika webbläsare och att successivt korta ner mitt svar. Till sist var jag nere på ca 800 tecken och ändå sa GTs formulär att texten hade fler än 1000 tecken. Sedan försökte jag ringa dig men det tutade upptaget varje gång.

  Jag ringer dig så snart jag kan på det mobilnummer som finns på Eniro.
  /Kristian Ördell, presschef på Västtrafik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: