Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Attention Gbg medverkade på NPF-forum i Uppsala

Attention i Göteborg medverkade med ett bokbord på NPF-forum i Uppsala och distribuerade foldern “Vad är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar” som föreningen översatt till tolv språk.
Det var jättekul att hela styrelsen kunde medverka i år sedan riksförbundet sänkt priset för föreningsaktiva, det gjorde också att vi kunde avlösa varandra från bokbordet och gå på de föreläsningar som vi tyckte var intressanta.

Jag medverkade också under lördagen vid två föreläsningar, först på förmiddagen om min roll som Attitydambassadör och på eftermiddagen som moderator i en paneldebatt med Henrik Pelling, Anna Kettner och Jenny Ström.

Den största behållningen från forumet är mötet med alla trevliga människor som var där, kul att se er allihop.

7 kommentarer till Attention Gbg medverkade på NPF-forum i Uppsala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: