Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Företag vill anställa långtidssjukskrivna…

… men gör det inte.
Skulle kunna bli en sammanfattning på en faktiskt riktigt bra debattartikel signerad av Björn Lindgren, ekonom, och Stefan Fölster, chefekonom, på Svenskt Näringsliv.
Medföljer gör också en kravlista på åtgärder, men de verkar inte vara så stor skillnad mellan dem och de regler som finns i Danmark med systemet fleksjob.

Arbetsfrågan verkar vara temat på dagens debattsida, nästa debattartikel skriver att funktionshindrade kan få riktiga arbeten. Artikeln är skriven av Per-Olof Larsson och Jörgen Lundälv, funktionshinderforskare vid Institutionen för socialt abete vid Göteborgs universitet. De ger också en känga åt handikapprörelsen som de anser varit alltför passiva i frågan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: