Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Riktigt osmakligt

Regeringen har hittills bara blundat mot den kritik som de fått på de ändrade sjukskrivningsreglerna, eller raljerat över deras egna berättelser och idiotförklarat de största kritikerna som försökte förklara för dem förstå hur fel det kunde gå. Det gick fel, riktigt fel, det blev värre än vad de flesta kunde tänka sig för många.
Alexandra berättade modigt sin historia i Aftonbladet om den hopplöshet hon känner under rubriken: “Vill du ha mitt utförsäkrade liv?”.
Idag får hon svar från Moderaterna Helena Rivière och Gunnar Axén som trycker till henne, inte bara en gång utan åtskilliga gånger i sin motartikel i en mycket nedsättande och raljerande ton. Det är smaklöst.
Det är Goliat mot David, men David ligger redan redan ner och kan inte resa sig, men det bryr sig inte jätten Helena och jätten Gunnar om, de höjer bägge sina klubbor och slår till.
David hade inte en chans…

Men detta är ingen saga, i verkligheten får man en ny chans, men inte den chans som Husmark Pehrsson “lovar”, utan i Sverige är det valår och i september kan “David” vara med och rösta bort “jättarna”.

Och trots allt nedsättande och förlöjligande snömos svarade inte Helena Rivière och Gunnar Axén på Alexandras fråga, vill de byta situation med henne?

3 kommentarer till Riktigt osmakligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: