Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Överför dina bluray-filmer till VHS

Är du trött på att dina vänner inte kan se på dina dyrt inköpta Bluray-filmer. Överför dem till ett idag nästan lika ovanligt format – VHS.

Med VHS slipper du strömkrävande BD-spelare* och du får alla alla nackdelarna med Bluray men inga av fördelarna:

• Ett format som få använder, precis som med Bluray.
• Du får lågupplöst bild.
• Du får ingen anamorfisk widescreen.
• Stereoljud utan störande surround i bakgrunden.
• Du kan spola tillbaks filmen.
• Du kan ”tracka” bandet för bättre bild.
• Analogt bild och ljud.

Byt från bluray till VHS redan idag.

* Om en VHS-spelare drar mindre i ström är oklart.

En kommentar till Överför dina bluray-filmer till VHS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: