Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Och dagens fynd

Jag var i Majorna tillsammans med Tim som just nu arbetar med mig på Attention, vi var på jakt efter en ny förstärkare till kontoret. Vi gick förbi Stadsmissionens second hand-butik och jag hittade denna helt fabriksnya skjorta från Brothers eget märke Relay för 200:- och en vintage-slips från Burberry i siden för en femtiolapp. På den nedre delen av slipsen är deras emblem med riddaren broderat (så nej, det är inte en fläck) och på baksidan är emblemet broderat. Det står Burberrys så den är från tiden innan de fimpade S:et i namnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: