Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Mad Men

Fruktansvärt onödigt att slarva bort TV-serien Mad Men genom att sända den på Kanal 9, vem kollar på den kanalen?
Jag tankade hem den från TV-torrents istället och har på kort tid sett hela första och andra säsongen.
Dags att börja på den tredje.
Serien följer arbetet på en reklambyrå i New York under 1960-talets glada dagar. I centrum av serien står Don Draper vars kostym alltid är oklanderlig. Serien har fruktansvärt höga produktionsvärden.
Nu var 60-talet inga glada dagar för alla, serien visar upp ett årtionde fyllt med både sexism och rasism, de rådande värderingarna ser helt annorlunda ut och på ett sätt är serien väldigt politisk inkorrekt.
I en scen har Don och hans fru Betty varit ute med barnen och haft en picknick, istället för att samla ihop skräpet efter sig så kastar Don iväg sin ölflaska och Betty skakar av filten och låter skräpet ligga kvar på marken.
Mad Men visar verkligen en helt annan tid…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: