Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För många slipsar – en omöjlighet!

Idag skulle jag köpa nya vinterkläder, tyvärr hade resterande invånare i Göteborg i takt med det allt kallare vädret fått samma idé och tömt butikerna. Istället slutade shoppingturen med att jag köpte en till skotskrutig slips med rött som bas till samlingen. Inköpt på MQ, ordinarepris 299:- och 50% i rabatt – rena fyndet.

En man kan aldrig ha för många slipsar…

En kommentar till För många slipsar – en omöjlighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: