Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

En sak som är bra med kortet

En sak som är bra med Västtrafiks nya kort är att du kan registrera kortet på nätet och om du tappar bort kortet kan du få ut ett nytt, det är ADHD-anpassat. Fortfarande ett gissel är att du måste komma ihåg att stämpla ut om du åker över flera zoner men just att du kan få ett nytt kort är verkligen en förbättring.

En kommentar till En sak som är bra med kortet

  • Anonymous skriver:

    Det hade ju dock varit bra om de löst systemet på sådant sätt att man inte behövde uppge namn och adress för att kunna återfå ett tappat kort. Nog för att det sitter kameror på alla spårvagnar, och kortet inte är personligt, men det ger mig ändå obehagliga övervakningsvibbar.

    /Patrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: