Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

Zelda spirit tracks
Jag hade inte ens hört att en ny titel till NDS var på väg utan det var först när jag såg reklam för att köpa spelet som jag hörde talas om det, annars brukar du höra minst ett halvår innan att en ny titel är på väg.
Grafiken är precis som i Phantom Hourglass inspirerad från Wind Waker. Den största nackdelen är att du måste styra med Stylus, pekpennan, och inte kan använda styrkorset. Det känns inte speciellt smidigt.
Den här gången har Zeldas kropp blivit kidnappad, men hon följer med dig som ett spöke. Links uppgift är att återskapa Tower of Times, men spelet innehåller ett hundratal små sidohistorier som känns mer eller mindre krystade.
När du förflyttar dig mellan de olika platserna i spelet så åker du tåg och en stor del av spelet går ut på just detta vilket är kul i början men något som jag snabbt tröttnade på. Annars är det mesta sig likt, och jag börjar tröttna på konceptet.
Speltempot dras ner av att du i tid och otid ska spela flöjt (då du ska blåsa i mikrofonen), lösa relativt simpla pussel och spel (fånga kaniner bland annat) samt att du måste förflytta dig längre sträckor med tåg.
Men i brist på annat så är Spirit Tracks något som jag kan ödsla bort mellandagarna på.

2 kommentarer till Idag spelar jag:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: