Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Allt utom plusjobb

Plusjobben är kontraproduktiva menade Anders Borg och regeringen har sedan dess lanserat begrepp som:

Nystartsjobb
Nyfriskjobb*
Halvtaktsjobb
Resursjobb
Instegsjobb

Jag måste säga att de är väldigt kreativa när det kommer till att döpa sina åtgärder, en del av dem hamnade i papperskorgen som resursjobb eller halvtaktsjobb och nyfriskjobb fick det tråkigare namnet särskilt nystartsjobb.

Men vad är egentligen den stora skillnaden gentemot den förra regeringens plusjobb?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: