Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Christina Husmark Pehrsson backar om sjukskrivningsreglerna?

Åtminstone om man ska tro ovanstående inslag gjort av SVT. Det var först sedan läkare anställda på onkologen på Karolinska slagit larm i en debattartikel på DN debatt som Socialförsäkringsministern backade.

Vem som säger något är fortfarande viktigare än vad som sägs…

Jenny Fjell som är läkaren som ligger bakom resurs har snarare hånats av Socialförsäkringsministern och idiotförklarats av hennes stab. Fast hon egentligen säger samma sak som framkommer i debattartikeln ovan.

Finns det något som tagit hopp i från mig som verksam läkare är det att ni avskaffat den tidsbegränsade sjukersättningen. Den använde jag för att få människor tillbaka till livet. För dem som varit utanför arbetet i många år, saknat SGI, varit bostadslösa och skuldtyngda, allt orsakat av långvarig psykiskt sjukdom. Med den tidsbegränsade sjukersättningens hjälp fick jag dem tillbaka in i samhället. Med den tidsbegränsade sjukersättningen fanns möjlighet att ge hopp, ett hopp och ett samarbete kring vård och behandling, ett hopp som gav frukt, ett hopp om att kunna komma tillbaka till livet, och arbetslivet. Du Cristina Husmark tog den möjligheten i från mig.

Skriver Jenny i ett inlägg på Resurs-bloggen.

En kommentar till Christina Husmark Pehrsson backar om sjukskrivningsreglerna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: