Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jo, jag och Tim var publik i Debatt

Vi blev inbjudna till programmet Debatt för att vara med och diskutera ECT. Innan programmet så uppmanades vi som var publik att försöka göra inlägg men inte en enda person fick lov att komma till tals förutom inbjudna gäster.
Vi fick inte ens synas i TV, tio sekunder innan sändningen startade så blev vi flyttade ut till högra hörnet. Förmodligen därför att de inte gillade att vi hade tröjorna med ADHD-trycket på.
Då hade jag ändå frågat om det var okej innan med den person som bjöd in oss, och fått höra att det var helt okej.
SVT har en strikt policy mot att märken ska få synas i TV, men ADHD är ingen produkt som du kan köpa. Istället framstår det som att SVT inte anser att man ska få visa upp att man har en diagnos i TV.
Efter programmet så har flera frågat om vi var med, för de kunde inte se oss. Jag hittade en milisekund då vi syns, så jo vi var med.

Hade jag fått lov att göra ett inlägg så skulle jag frågat om det verkligen är lämpligt att personer med ADHD genomgår ECT-behandling eftersom det sänker den kognitiva förmågan, något som redan är nedsatt. Vad jag erfarit från bland annat addforums.com så verkar det som om det är vanligare med större biverkningar hos dem med ADHD.

3 kommentarer till Jo, jag och Tim var publik i Debatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: