Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bra typsnittshanterare på PC?

Det finns mängder med människor som ständigt vill övertyga mig om sin PC:s förträfflighet. Då kanske någon av er vill informera om vilken typsnittshanterare som man ska välja på PC. ATM Deluxe verkar ha gått ur tiden för länge sedan men Windows är fortfarande lika uselt på att hantera typsnitt som det var på 90-talet.

Nej, att kopiera typsnitt fram och tillbaks ur font-mappen i Windows-katalogen anser jag inte är att “hantera” typsnitt. Tydligen så har man lagt ner utvecklingen på Linotype Font Explorer, men jag hittade en föråldrad beta här:
http://fex.linotype.com/download/pc/FontExplorerX-0.9.1.2250.exe

Mac-versionen är uppe i 2.1.
Och jag känner inte för att använda Suitcase, det sög för 10 år sedan, det sög för fem år sedan och suger förmodligen minst lika mycket idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: