Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Köpte nya vinterkläder

Eftersom jag redan var så förutseende och köpte nya chelseaboots på rean förra året, samt att jag kan ha min svarta rock ytterligare en säsong så kunde jag med gott samvete köpa nya accessoarer i höstens modefärg grått. (Att jag dessutom tappat bort dem jag hade förra säsongen var ytterligare en orsak…)

En hundtandsmönstrad gubbkeps i grått och svart.
En matchande halsduk i viskos.
Och svarta skinnhandskar med rutmönster och dragkedja.

Får se hur länge jag kan hålla ordning på dessa. En kompis tyckte jag skulle skaffa sådana där som barn har och som håller ordning på vantarna, men jag vet inte… Jag är skeptisk. Mycket skeptisk…

4 kommentarer till Köpte nya vinterkläder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: