Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Kritiker är inte välkomna

Imorgon håller Socialförsäkringsutskottet i riksdagen en öppen utfrågning om förändringarna i Sjukförsäkringen, dit man inbjudit ett antal olika organisationer.
Jag vet inte om Attention på riksnivå har blivit inbjudna, men jag har inte blivit tillfrågad om att åka dit och representera oss om så är fallet, annars skulle jag naturligtvis ha gjort det.

Men vad jag blev väldigt förvånad över är att man vägrat låta nätverket Resurs som främst arbetat med den här frågan komma dit överhuvudtaget.
– Jag tycker det stämmer rätt väl med hur många sjuka och utsatta känner sig – utestängda och avvisade. Samhället pratar om oss, inte med oss, säger Jenny Fjell som startat Resurs.

Det känns som om man redan på förhand inte vill släppa in kritiker av den nya reformen. Hur mycket prestige ska Christina Husmark Pehrsson det låta gå i den här frågan innan hon backar och erkänner att hon har fel?
En reform full av fel blir inte mer rätt bara för att man försöker tysta dem som påtalar felaktigheterna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: