Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

En del dagar är pissigare än andra

Jag vaknade en bra stund innan jag skulle gå upp, men istället för att gå upp så låg jag kvar i sängen, annars brukar jag vara för rastlös för att ligga still. När Philips wake-up lampan tände sig hade jag ingen lust att kliva upp alls, mobillarmet hann att gå i gång och jag var hur seg som helst.
När jag skulle göra en latte så blandade jag oboy-pulver i mjölken av misstag, det smakade för jävligt.
Jag missar bussen, den gick visst 18 över och inte 20 över.
Jag går till spårvagnen som kör iväg när jag bara är ett par meter bakom och jag vet att chauffören ser mig när jag går mot vagnen. Väl nere på Vasaplatsen klev jag åtminstone denna gången inte på tian medan jag väntade på trean, annars så brukar jag göra sådana saker hela tiden.
När jag tar kaffe på jobbet så glider väskan ner på armen och jag häller kaffe över halva mig och köket.

Det känns som att ligga kvar i sängen hade varit det vettigaste alternativet idag.

4 kommentarer till En del dagar är pissigare än andra

 • Mikael skriver:

  Haha jo din stackare. Det där var från hjärtat.

  KRam på dig. Du har så rätt ju.

 • Men ibland vill man bara ha sitt kaffe och börja arbeta.

 • Mikael skriver:

  Mannen. Man måste se det positivt vetja *Ser jobbigt glad o positiv ut*.

  Vi är material som legender bygger på haha.

  Att man är klumpig är ju pga ens motoriska bonus man har lol.

  Att man är tankspridd gör ju att lustigheter händer. Man ska inte vara så hård emt sig själv.

  Häromveckan så fick jag o brorsan sällskap till Katrineholm av en tjej som var värsta “knockouten” pga att hon tog fel tåg (som tur var hehe). Eftersom man är så klantig själv så är man ju förstående, istället för dömmande (tror jag iallafall), det märker ju folk o slappnar av.

  Men kaffe grejjen är j-a irriterande haha. Här om dagen så satte jag på bästan en hel panna kaffe (i plugg), och passade på att gå på muggen osådär emellan. När jag kom tillbaka så var det kaffe överallt lol, pga att jag hade glömt att sätta ditt kaffekanna hehe. Inte fan kom jag att tänka på att ställa tillbaka den *ser oskyldig ut*. Men spela roll, e vart en kopp, sen vare bara o torka lite.

  Det blir otroligt många roliga o knäppa historier.

  Man får ta kaffespill, och felaktiga tåg/bussar för vad det är. Det kvittar ju i långa loppet, och blir pinsam-roliga historier haha.

 • Maria Nilsson skriver:

  Jag har försökt övertyga vissa arbetsgivare om att det faktiskt kan vara bättre att ligga i kvar hemma i sängen istället för att stiga upp och gå iväg och rasera hela stället både fysiskt och interaktivt men jag har fått dåligt gehör.

  Ingår det inte i vårt handikapp att ha såna bad days, när hjärnan är segare än vanligt jag tror ditt serotonin var lägre än annars idag.!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: