Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

På världskulturmuséet:

Igår deltog jag och Madelein från Attention i Göteborg på Arvsfondens föreläsningsdag på Världskulturmuséet, vilket var mycket givande då en del nya kontakter knöts. Agneta Lundqvist som Attention skrivit en projektansökan fick pris för projektet Föräldrar ni kan! vilket bådar gott inför vår prövning hos Arvsfonden.
Världskulturmuséet hade också en mycket intressant och underhållande utställning om Bollywood-filmer.

En kommentar till På världskulturmuséet:

  • Therese skriver:

    Jag var också på världskulturmuseet och såg utställning. Gjorde en film mycket mer blev de inte. Vi var där med skolan´, alla gick osamlade ingen struktur alls. lite tråkigt.. man orkade inte riktigt ta initiativet själv och söka fakta om själva Bollywood!
    Mvh/Therése(vän till David God)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: