Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bra debattinlägg på DN debatt

”Satsningen på förbättring och utveckling inom psykiatriområdet kommer inte att leda särskilt långt om vi inte samtidigt förändrar attityden till personer med psykisk sjukdom. Om föräldrarnas kamp för att barnet ska få rätt diagnos skrattas bort av skolpersonalen med ord som att ”alla barn har svårt att sitta still, det växer bort” eller om de trevande försöken att berätta om faderns självmord möts med tryckande tystnad vid fikabordet på jobbet är det svårt för oss alla att våga sträcka ut en hjälpande hand till någon som behöver den eller själva söka hjälp i tid.” Det skriver Göran Hägglund, Maria Larsson och Carl Älfvåg i ett debattinlägg på DN debatt idag.

Vad jag tycker är speciellt glädjande är att företag ska engageras för attityderna i arbetslivet ska förändras, alltför ofta så har man nöjt sig med att få med arbetsförmedlingen och så har man trott att det ska lösa problemet. Jag har vid ett par sådana tillfällen lite elakt frågat om tanken var att personerna som omfattades av projektet skulle börja arbeta på arbetsförmedlingen, eftersom de inte hade försökt få med några potentiella arbetsgivare eller ens deras representanter, eftersom det varit ganska uppenbart att arbetsförmedlingen faktiskt själva säger att de inte har några jobb att förmedla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: