Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag deltog på personligt ombud-konferensen

Här kan ni höra mig tala om svårigheterna med att få rätt vård och stöd i Göteborg samt berömma möjligheten och insatserna att få ett personligt ombud:
STE-004.mp3
Ljudet är lite risigt i början för de hade världens lägsta talarstol med en mic med världens sämsta upptagningsförmåga, men det blir bättre efter en kortare stund, hoppa fram 20 sekunder.

Jag var också med i en paneldebatt under dagen. Tyvärr föll frågan om hur man skulle värna om de ursprungliga grupperna om neuropsykiatriska funktionshindrade fick rätt till denna hjälp bort. Men debatten finns här:
STE-005.mp3

2 kommentarer till Jag deltog på personligt ombud-konferensen

  • Nej, främst de som vårdades på institutioner förrut och som kom ut i samhället genom psykiatrireformen. Schizofreni räknas dit bland annat, men även djupa depressioner.

  • Maria Nilsson skriver:

    Berätta lite vad som menas med ursprungliga grupper? Menar man de tre personkretsarna i LSSlagen eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: