Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Cap & Designs s.k. "WordPress-special"

Visade sig vara något av en besvikelse, jag hade förväntat mig tips om hur du skulle designa din egen WordPress-mall men det var mer en artikel som gick genom några sajter som använde WordPress. Jag saknade också en förklaring till varför du skulle välja WordPress framför Blogspot om du bara vill ha en blogg eller Joomla om du vill driva en webbplats.
Att IDG fått hybris och tar 129:- för tidningen är dessutom helt galet, känns som om den inte ens är värd hälften av det överpriset. Jag fattar varför de plastar in tidningen så ingen kan läsa den innan.

Tipset om sidan Fontsquirrel var dock hett, en riktigt bra sida med många schyssta fonter.

En kommentar till Cap & Designs s.k. "WordPress-special"

 • Kjelle skriver:

  Hej Henrik,

  läser din blogg.

  Följande upprör mig, men jag tror du har ett bättre forum för att dissekera det.
  http://politiken.dk/uddannelse/article797532.ece

  Artikeln handlar om det danska förslaget om “max en med neuropsykiatrisk diagnos per klass”. Om det är fler så ska några flyttas. Detta för att se till majoritetens behov. Och nästan ingen av storlek och rang är emot. Skrämmande.

  mvh

  Kjelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: