Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Fred Perry-väska

Hittade denna väska idag på Fever och la undan den tills imorgon. Den kostade 699:-. Tycker jag har varit tillräckligt impulsiv denna veckan, köpte bland annat en ljusstake från Georg Jensen tidigare i veckan utan att ens fundera över om det var något jag borde ha.

I dagens Computer Sweden(!) så hade de sensommarmode-special där de listade ett skotskrutigt bälte från sunkbutiken Top shop, men när jag kom dit så fanns inte ens det inne. Det var annars väldigt snyggt.

2 kommentarer till Fred Perry-väska

 • Jag tycker inte att Fred Perry är ett så dyrt märke? Jag vill mest ha den för att den är skotskrutig.

  Jag gick till Topshop för att de skulle haft ett skotskrutigt bälte som såg snyggt ut på bilden i Computer Sweden. Men det fanns inte inne i butiken.

  Jag är inte alls speciellt märkesfixerad egentligen, men jag gillar mode och kläder.

  Skotskrutigt har jag gillat i flera år, långt innan det blev modernt. Jag har till och med en bok som bara handlar om just de skotska klanernas mönster.

  Men borde jag köpa väskan?

 • Maria Nilsson skriver:

  Kan du förklara varför dyra märken betyder så pass mycket för dig, och varför går du till Top Shop om du tycker det är en sunk butik?

  Jag vet att NPFare är motsägelsefulla men nån form av logik finns det väl där?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: