Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Fick svar:


Husmark Pehrsson svarade idag i en debattartikel på den kritik som jag framförde, att döma av kommentarerna så verkar det inte lugnat någon och skeptismen är stor. Nu får jag lite att göra imorgon förmiddag, ska hålla en presentation om NSPHiG på GARP (Gemensamt ansvar för rättspsykiatrin) på Burgården imorgon och måste göra klart den. Så ett officiellt svar kommer nog tidigast på fredag.
Håll dig till tåls, Socialförsäkringsministern!

En kommentar till Fick svar:

  • Cade skriver:

    SÃ¥ søte de er 🙂 her har nissen vært i natt og spist grøt og lagt godis i stprÃm¸a :)) masse god jul til dere og kos dere masse. Klem syrran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: