Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag överlever…

Jag har tillbringat de tre senaste dygnen i sängen. Jag har inte hostat speciellt mycket, däremot så har jag haft ont i varje liten muskel i kroppen, så det känns som om jag har världens träningsvärk.
Däremot blev jag helt utmattad av att bara gå ned till den lokala livsmedelsbutiken och köpa mjölk, halstabletter och glass.

Nåväl, tillbaks till sängen och dags för att fortsätta att kolla gamla avsnitt av Beverly Hills 90210. Har hunnit med nästan hela andra säsongen nu.

En kommentar till Jag överlever…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: