Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Har jag svininfluensan?


Jag känner av att att jag börjat att bli förkyld, det kliar i näsan och i halsen, samt att jag känner mig allmänt krasslig.
Det blir ingen premiär på Flickan som lekte med elden imorgon, hoppas verkligen SF tar tillbaks biljetterna eller att vi kan få gå en annan dag.
Om inte ska jag gå och smitta hela salongen.

En kommentar till Har jag svininfluensan?

  • Mikael skriver:

    Krya på dig mannen. Hopps bara du har en Nasse-förkylning 🙂

    E kul att du tar med Nalle Pu. Det gänget är mitt favo serie gäng, och jag brukar likna abc-gänget vid dom hehe, vilket är mycket mer charmigt än just abc tycker jag.

    Tigger är helt klart min favorit, och lika hyper och överallt precis som jag är 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: