Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Drunknar i inbjudningar

Anslagstavlan är full med inbjudningar till diverse konferenser. Mest populärt just nu är konferenser om missbruk, inklusive den jag var på förra veckan och de fyra på tavlan blir det fem. Konferenser om psykiatri hamnar på andra plats med tre inbjudningar.

Det ska också tilläggas att alla inbjudningar som jag fått inte sitter uppsatta. Hur sjutton ska man hinna gå på allt och dessutom sköta verksamheten samtidigt?

Under en vecka har jag förmodligen fler föreläsningstimmar än vad en student inom humaniora har på en månad.

3 kommentarer till Drunknar i inbjudningar

 • Mikael skriver:

  Tjenis mannen, hopps alles är väl med dig. Jag har fått in DSM’s beskrivning av Adhd. Vet inte om du haft chansen att läsa denna version innan.

  Men den finns att läse på http://mirhepo.bloggagratis.se/2009/09/09/1971113-dsm-ivs-riktiga-amerikanska-beskrivning-av-adhd/

  nu. Den är inte så märkvärdig mer än det mesta man har läst innan, men det är ju orginalet samlat. Det är ju inga radikala grejjer, utan iställen en försiktig framställan tycker jag, som å är rättvis. Där man poängterar i stor försiktighet ska iaktas innan man ställer diagnos.

  Den ska ändras 2012 men den gäller ju nu fram till dess.

 • Jo ibland funderar jag på om jag inte bara ska kasta in handduken och flytta ut i en stuga på landsbygden och leva ett liv helt utan intryck.
  Efter ett tag skulle jag faktiskt lära mig att stå ut med tristessen och varva ned.

  Men fram tills dess; rock hard…

 • Maria Nilsson skriver:

  Jag tror helt enkelt att det finns högpresterande människor (såna som orkar hur mycket som helst) och lågpresterande. Man kan nog inte välja att bli högpresterande man får bara finna sig i livets lotteri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: