Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Regeringen rippar Socialdemokraternas reform

Idag presenterade Regeringen “sitt” förslag med Lyft-jobb för långtidsarbetslösa, en reform som låter väldigt lik de från Anders Borg så hårt kritiserade Plus-jobben som Socialdemokraterna införde under förra mandatperioden, då hette det att Plus-jobben var kontraproduktiva.

Sedan dess har mycket vatten flutit under broarna, bland annat har Socialdemokraterna haft rådslag med 5000 personer med syftet att ta fram en ny arbetsmarknadspolitik, vilket resulterade i att man bara kopierade moderaternas program rakt av och bytte ut några ord och begrepp.

Moderaterna i sin tur kopierar Socialdemokraternas politik rakt av nu när det krisar, nu blir det inga nystartsjobb, instegsjobb eller nyfriskjobb utan mer traditionell AMS pysselsättning, man upprepar också Socialdemokraternas misstag med att inte ge personerna en vettig ersättning. Idag ett enormt misstag med tanke på att väldigt många faktiskt lämnat A-kassan och inte har någon ersättning värt namnet. (Fast Anders Borg trodde ju att människor kunde leva på den lägsta grundnivån när han gästade KG Bergström.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: