Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Red Hot Chili Peppers – Otherside

Väldigt cool video i tysk expressionistisk stil, men också en väldigt bra låt.

En kommentar till Red Hot Chili Peppers – Otherside

 • Mikael/Mirhepo skriver:

  Tjenis mannen. Jag tänkte kolla en liten grej med dig.

  Vet du hur Attention ställer sig till Tomas Ljungbergs sammanställning som Socialstyrlsen beställde och fick av hans grupp?

  http://www.orebroll.se/upload/Barncentrum/Dokument/Praktik_och_organisation/ADHD_2001_05_20_rev.pdf

  Den skilljer sig från tidigare grupperingar av ”Gillberg” vs Kärfve.

  Istället så har den ställt sig i ett mer realistiskt mellanläge, vilket stämmer bra överens med ”evolutions” biologisk, biokemisk(genetik) och psykologi kunskaper man faktiskt har idag.

  Jag är lite insnöad i mitt som vanligt, så jag vet faktiskt inte till hundra vad den officiella inställning till orsak av t.ex Adhd.

  Vilken version erkänner man offentligt inom Attention?

  Hopps alles är bra annrs.

  Mvh, Mikael.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: