Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Morrissey: köp inte mina skivor…

Det brukar heta att upphovsmannen inte får betalt, när nedladdning diskuteras. Men enligt följande artikel i Aftonbladet framgår det att Morrissey inte tjänar en krona på sina gamla skivor, både sitt eget solo-material och vad han gjorde med the Smiths och uppmanar folk till bojkott.

De flesta av mina Smiths-grejer har jag köpt (ibland väldigt dyrt) på andrahandsmarknaden. Självklart tjänar inte Morrissey en krona på det heller.
Men det var då, idag skulle ingen betala flera hundra för en gammal singel…

90-talisterna är lite smartare än vad vi var…

Men den kritiserade singelboxarna, släpptes inte de redan i början av 2000-talet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: