Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Mona Sahlin och verkligheten

“Det är inte heller rätt att tjejer år ut och år in tjänar sämre än män. Varför ska tjejerna på omvårdnadslinjen få 4.000 kronor lägre ingångslön än de som går ut det verkstadstekniska programmet” sa Mona Sahlin i sitt sommartal, enligt en artikel i SvD.

Fast nu får ju de killar som går ut detta programmet inga jobb alls, i bästa fall får de ekonomiskt bistånd vilket nog inte ens ger 4000:- i månaden. De tjejer som gått omvårdnad har i alla fall (fortfarande) möjlighet att få arbete.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: