Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:


Sims 3
Senaste Sims har också släppts i olika versioner för det portabla formatet, jag har förmodligen lirat Sims på alla möjliga format, det verkar släppas lika många versioner som det släpps exansionspack.
(Det förövrigt mest onödiga expansionspacket måste väl vara det som kom till tvåan med möbler från IKEA, meningen med spel som Sims är väl att du ska kunna köpa möbler som du inte har i verkligheten.)
Precis som tidigare så handlar det om en ganska förenklad version där du främst ska utföra vissa uppdrag men jag uppfattar det som mindre linjärt än den portabla versionen av Sims 2. (Versionen till NDS hatade jag.)
Du får som vanligt skapa en karaktär i början, du får ett hus som är spartanskt möblerat. Du kan skaffa dig ett jobb och sedan måste du se till att din sim äter, duschar, går på toa och sover samt lär känna sina grannar. Allt utom det sista låter som normalt mänskligt beteende.
Vad jag tyckt varit kul redan sedan första versionen av Sims är hur liberala de är på relationsfronten. Alla karaktärerna är mer eller mindre bisexuella och tydligen väldigt polyamorösa då du kan dejta flera simmar samtidigt.
Allt är dock inte perfekt(!) utan vad Electronic Arts verkligen slarvat med är kontrollen. Varför ska jag styra pilen med knapparna på mobilen för och inte med pennan på en Windows Mobile-telefon?
Ibland går det att trycka direkt på menyerna med pennan, ibland är det ett också ett krav, men sedan måste du använda tangenterna och spelet responderar inte alls om du trycker med pennan.
På Sony Ericssons Xperia fungerade spelet klockrent i WVGA-läget.

Ladda hem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: