Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Puma Goonies

Köpte nya skor idag, hade kollat på dem tidigare på Fever men tyckte att 1800:- var lite för mycket för ett par sneakers från Puma. Men med 70 procent rabatt kändes det genast mer prisvärt.

Lågkonjunktur + Sommarrea = Sant!

Och de har sådana där små vridgrejer som jag hade på mina Puma-skor i sexan och i sjuan, men färgerna är inte neongrön och neonrosa som det var då i början av 90-talet… Så det är inte bara Goonies-motivet man blir nostalgisk över…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: