Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Mitt Big-5 resultat:

I’m a O65-C58-E64-A83-N22 Big Five!!

2 kommentarer till Mitt Big-5 resultat:

  • Lakesha skriver:

    its an epidemic here with sickness. I myself had to miss the SCBWI conference in NYC because I was so sick. The schools are having to close to deep clean for a day since so many kids have been sick.My whole family got it, stay healthy you do not want what is around here in Massachusetts!!By the way I just love your ilrnutlatioss!!Ellen

  • Anonymous skriver:

    O30-C17-E5-A3-N90

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: