Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

90-talisterna kommer ta över

Jag brukade som självsäker 70-talist säga att vi tillhörde den sista generationen. Efter oss så skulle allt vad god smak och stil upphöra och inte längre existera. 80-talisterna gjorde aldrig något för att motbevisa min tes om att de innebar kulturens förfall.
Georg Orwell sa en gång:
“Varje generation anser sig vara mer intelligent än den som kom innan och klokare än den som kommer efter.”
Jag har aldrig haft någon aversion gentemot 60-talisterna, tvärt om är det en generation som bar upp vårt populärkulturella arv som sedan 80-talisterna fullkomligt mosat.
Men nu får kanske George Orwell faktiskt rätt, 90-talisterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: